• Kirka Valguse Värv Disain Nahast Rihm Naiste Kellad Mood Vabaaja Daamid Käekellad Lihtne Skaala Kvarts Naine Watch Kingitused Pilt 0
  • Kirka Valguse Värv Disain Nahast Rihm Naiste Kellad Mood Vabaaja Daamid Käekellad Lihtne Skaala Kvarts Naine Watch Kingitused Pilt 1
  • Kirka Valguse Värv Disain Nahast Rihm Naiste Kellad Mood Vabaaja Daamid Käekellad Lihtne Skaala Kvarts Naine Watch Kingitused Pilt 2
  • Kirka Valguse Värv Disain Nahast Rihm Naiste Kellad Mood Vabaaja Daamid Käekellad Lihtne Skaala Kvarts Naine Watch Kingitused Pilt 3
  • Kirka Valguse Värv Disain Nahast Rihm Naiste Kellad Mood Vabaaja Daamid Käekellad Lihtne Skaala Kvarts Naine Watch Kingitused Pilt 4
  • Kirka Valguse Värv Disain Nahast Rihm Naiste Kellad Mood Vabaaja Daamid Käekellad Lihtne Skaala Kvarts Naine Watch Kingitused Pilt 5

Kirka Valguse Värv Disain Nahast Rihm Naiste Kellad Mood Vabaaja Daamid Käekellad Lihtne Skaala Kvarts Naine Watch Kingitused

0
€4.56 €6.51
  • Kättesaadavus: Laos
  • Kategooria: Kellad

Toote kirjeldus

Kella liikumine: kvarts kella

Vaata stiilis: lihtne, vabaaja ja moes

Kohtuasjas läbimõõt: 36mm

Dial paksus: 8mm

Lindi laius: 16mm

Rihma pikkus: 240 mm (kaasa arvatud juhul)

Rihma materjal: PU

Toode: 1 vaata nr tarvikud )

1. Esemed saadetakse piires 1-3 tööpäeva jooksul peale seda, kui me kontrollida oma makse.

2. Palun ütle mulle oma praeguse aadressi pärast teie makse 1-2 päeva jooksul, vastasel juhul ei ole, siis me laeva oma elemendi, mis põhinevad teie Tingdeposiidileping aadress, nii et veenduge, et see on õige.

3. Enne tellimist palun võtke meiega ühendust, et kinnitada oma eelistatud saadetise meetod.Tavaliselt kestab 15-50 tööpäeva saabumise poolt stabiilsuse ja kasvu PAKTI ning võtab lühema tööpäeva, DHL.

4. Mõnikord oleks pikem, sest halb ilm, aja raiskamine, tollivormistus.Seega palun oodake kannatlikult, kui te ei saa oma kauba õigeaegselt.Kui te ei saa üksus üheksakümne päeva jooksul, siis palun võtke meiega ühendust, ja siis me aitame teil jälgida seda.

Tagastamise Poliitika

1. Me loodame, et meie tooted on alati võimalik teha sa rahul!

2. Kui seal on midagi valesti, siis palun võtke meiega ühendust esimese korraga, läbi online süsteemi või e-posti teel 3 päeva jooksul pärast saabumist, parem pilte, et näidata probleemi selgelt.

3. Kui te ei ole 100% rahul kaupade kvaliteeti ja vaja tagastada või ümber vahetada, teha seda hiljemalt 7 päeva jooksul pärast saabumist, ja olete vastutav kohaletoimetamise tasu.

Tagasiside

1. Teie tagasiside on väga oluline meile.Palun võtta paar sekundit, jäta palju tagasisidet, kui olete rahul meie toodete ja teenuste, aitäh!

2. Me alati pakkuda madalaima hinna parima kauba ja teenuse teile.

3. Suur, et allahindlus: Kui teil on vaja koht suur, et mis on rohkem kui max kogus, palun võtke meiega ühendust, et saada erilist allahindlust, ning me toetame hulgimüük.

Võtke Meiega Ühendust

1. Kui teil on küsimusi või vajate mingit abi, palun võtke meiega ühendust!

2. Püüame vastata nii kiiresti kui võimalik.kuid palun lubage viivituse vastuse mitte-äritegevuse ajal.Meil on hea meel vastata ühelegi küsimusele, siis võib olla nii et palun võtke mind.

KKK

Q: Kuidas ma maksta oma osta?

A: Me aktsepteerime järgmisi makseviisid: Moneybooker; T/T; Tingdeposiidileping; krediitkaart; Lääne-Liidu ja Paypal.

K: Kui palju maksab laeva, et minu riigis?

A: Pakett vähem kui 2 Kg vedada stabiilsuse ja kasvu PAKTI, mis on tasuta kohaletoimetamine enamikus riikides.

Q: kas On olemas jälgimise Numbri minu punkt?

A: Jah, me laeva iga, et nende Tracking Number, saate vaadata saadetise staatuse kohta vastava kodulehel.

Q: Kas see toode tulevad jaemüügi pakendis?

A: Meil on deklareerinud pakkimine üksikasja kirjeldus iga toote kohta, palun seda kontrollida.Aitäh!

K: ma olen edasimüüja.Ma tahaksin osta mitu tükki oma toote, mida on hulgi hind?

A: Tere, täname oma uurimise, kui te soovite osta suures koguses, saatke palun e-posti, meile, me anname teile parima hinnaga, tänan!

Sildid: kellad naistele tasuta saatmine, nixie tube randmele käekella, fashion käekellad kvartsist, naine vaadata, olge naised.

sku: h137708

Bänd Pikkus 24cm
Bänd Materjali Tüüp Nahk
Juhul Kuju Ring
Päritolu Mandri-Hiina
Brändi Nimi DQG
Funktsioon PUUDUB
Sertifitseerimine PUUDUB
Stiil Mood & Casual
Veekindlus Sügavus Ei Ole Veekindel
Bänd Laius 16mm
Kastid & Juhtudel Materjal Raamat
Juhul Paksus 8mm
Liikumine Kvarts
Dial Läbimõõt 36mm
Pannal Tüüp PUUDUB
Juhul Materjal Sulam
Mudeli Number RT2020920143
Dial Aknas Materjali Tüüp Hardlex

Põhineb 0 Arvustused

Lisa läbivaatamine

— Võite ka nagu

Seotud tooted

€4.56 €2.28

Kirjeldus:suurepärane materjal: kvaliteet vaadata on valmistatud kõrge kvaliteediga sulamist valmistatud materjalist, ei ole kerge kaduma, rooste, see on väga vastupidav, kui sa kannad seda.ideaalne kingitus: see sobib sulle kui kingitus, et pere liikmed, head sõbrad, klassikaaslased ja kolleegidega, et väljendada oma erilist kiindumust mõnes eriline päev.

€7.99 €3.84

Omadused: 100% uus ja kõrge kvaliteedi. sobib parandada ja asendada oma vaadata. multi-värvi valik. milanese roostevabast terasest rihm. suur läbilaskvus sobib igapäevaseks kasutamiseks. *see sobib 22mm eest garmin vivoavtive 4 / garmin aktiivne 22mm eest garmin fenix chronos 22mm eest garmin venu 2 20mm eest garmin vivoactive 3 / vivoactive 3 muusika 20mm eest garmin forerunner 645 / garmin forerunner

€4.56 €3.19

2022 uus mood naiste vaata mobiil diamond watch kuum quartz watch naiste põhikoolis naiste watch vaba aja veetmise business vaadata omadused: liikumine: kvarts liikumine juhul materjal: sulam rihma material: nahk luku tüüp: pin-koodi lukk tehnilised andmed: vaata pikkus: 23.5 cm (seljas pikkus: 16cm-21cm) rihma laius: 18mm; dial paksus: 9mm; dial läbimõõt: 37.5 mm; kaal: 35g

€93.64 €64.61

Kirjeldus: -juhul, suurus :läbimõõt :44mm ;paksus :15.8 mm ; -juhul sobib dial 31.3-33.5 mm -materjali :316l roostevabast terasest ; -klaas :eriline kriipimiskindel mineraal klaas -sobivad eta 2836 ,dg2813 3804 ,miyota 8215 821a 8205 automaatne liikumine ; -punkt hulka kuuluvad :44mm pvd kaetud juhul sinised keraamilised bezel ,liikumise padi mount ,kummist tihend ,tagakaas ,crown ,2 kevad baar.maksmine: võtame 2 meetod :

€15.27 €10.69

Kirjeldus suurus:16mm x11mm x2.5mm (kõik meetme kaugusel kesklinnast augu lõpuni) liikumine: >eta6497 6498 mere kajakas st3600 st3620 seeria liikumine

€139.32 €94.74

Bliger 40mm safiir klaas ühesuunaline pöörlemine keraamilised bezel kuupäev aken gmt helendav automaatne mens top luksus vaadata liikumine: gmt automaatne (self-mähis) liikumine kohtuasjas materjal: harjatud tahke 316 roostevabast terasest korpus uni-directional bezel kohtuasjas läbimõõt: 40 mm ilma crown paksus: 12,5 mm dial: must dial punane gmt käed rihm : harjatud roostevabast terasest rihm veekindlus: 3 atm klaas:

€36.27 €17.41

Kirjeldus: retro välimus: vintage taskukella seotud šikk nõukogude liidu embleem, teeb sind nostalgiline ja vaimne.praktiline liikumine: see taskukella tagab pikaajalise täpsus, kasutades võimas aku, ja ei ole vaja aku välja vahetada sagedamini.peen kingitused: mõned festivalid ja erilist päeva, see pocket watch set on parim kingitus sõpradele, abikaasa, poeg, isa.omadused: liikumine: kvarts läbimõõt: umbes 4,6 cm paksus:

€41.80 €21.32

Selle lihtsa, ringi, teeb erinevaid disaini meie vinüül rekord seinakellad. seda asju koos paljude element, mis võib saada hea ülevaate teile koju.me kasutame meie parim disain kitsenduse cd esitada teile väga hästi kella. siiski ei ole mitte ainult disain vaid ka kvaliteet, mida me kasutame hea kvaliteediga mitte-laveerimine liikumine, mida saab kasutada rohkem kui 10 aastat, et saaksid veenduda, et te pikaajaline kasutamine.